Bomba: Ács nem, de a frakciók hajlandók együtt dolgozni Szekszárdért

Bomba: Ács nem, de a frakciók hajlandók együtt dolgozni Szekszárdért

A polgármesterrel semmilyen munkakapcsolatban nem álltunk, és ezen a veszélyhelyzet kihirdetése is csak rontott - mondta el Bomba Gábor a Szekszárd Online-nak adott interjújában.

Erős mondatokkal van tele az interjú, Bomba Gábor olyan őszintén beszél, amilyet gyakorló politikusoktól nem feltétlenül szoktunk meg, a fideszes világban pedig elképzelhetetlen volna.

Az Éljen Szekszárd frakcióvezetője például elmondta: "Folyamatosan azzal foglalkoznak a képviselők, hogy a saját körzetükben felmérjék a problémákat. Ez az alapja az általunk kidolgozott költségvetésnek. Még olyan problémákat is belevettünk, amelyek nem ÉSZ-es körzetekben jelentkeznek, például Szőlőhegyen és a Bor utcában."

A mi költségvetésünk tizenkétmillió forint helyett kétszázmillió forintot biztosított volna utak és járdák építésére, illetve helyreállítására.

Bomba és társai a szekszárdi emberek érdekeit helyezik előtérbe, nem pedig a saját politikai hasznukat. Nem úgy, mint Ács Rezső.

Sajnos a fideszes polgármester belehabarodott a saját hatalmába, és teljesen másként látja a dolgokat. Valójában egyetlen célja van a munkájának: saját uralmának kiterjesztése, ezáltal a haverjai kifizetése és a fideszes nagyurak kiszolgálása. Kerül, amibe kerül!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Bomba: Szekszárdon 117 millióból újulhatnak meg a járdák

A szakbizottság a hivatal által összeállított utcalista mindegyikét elfogadta, a város különböző pontjain, valamennyi választókerületben sor kerülhet járdafelújításra - közölte Bomba Gábor frakcióvezető, Szekszárd valódi vezetője.

  • 2020.07.07

Ősszel kezdődik a szekszárdi belvárosi közösségi ház felújítása

A fejlesztés a szekszárdi lakosok számára egy új, fedett, vonzó közösségi és kulturális teret biztosít, mely lehetővé teszi különböző színvonalas, társas, szabadidős programok megvalósítását - közölte Bomba Gábor, az ÉSZ frakcióvezetője.

  • 2020.07.07

500 csúszdás strandbelépőt kapnak a szekszárdi rászoruló gyerekek

A belépőket a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Szolgálat és a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete fogja szétosztani.