Trianoni megemlékezést tartanak este fél 9-kor Szekszárdon

Trianoni megemlékezést tartanak este fél 9-kor Szekszárdon

2020. június 4-én, 20:30-kor meggyújtunk 100 mécsest a Béla király téren, az Országzászlónál, ezzel kifejezve az évszázados bánaton és fájdalmon túl az összetartozás tényét és reményét - írja Illés Tamás önkormányzati képviselő a Facebookon.

Égjen 100 mécses a 100. évfordulón! 1920. június 4-én írták alá a versailles-i Nagy-Trianon palotában azt a békediktátumot, amelyik megcsonkította a történelmi Magyarországot - írják a szervezők, akik szeretettel várnak mindenkit ma este az Országzászlónál.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Bomba: Szekszárdon 117 millióból újulhatnak meg a járdák

A szakbizottság a hivatal által összeállított utcalista mindegyikét elfogadta, a város különböző pontjain, valamennyi választókerületben sor kerülhet járdafelújításra - közölte Bomba Gábor frakcióvezető, Szekszárd valódi vezetője.

  • 2020.07.07

Ősszel kezdődik a szekszárdi belvárosi közösségi ház felújítása

A fejlesztés a szekszárdi lakosok számára egy új, fedett, vonzó közösségi és kulturális teret biztosít, mely lehetővé teszi különböző színvonalas, társas, szabadidős programok megvalósítását - közölte Bomba Gábor, az ÉSZ frakcióvezetője.

  • 2020.07.07

500 csúszdás strandbelépőt kapnak a szekszárdi rászoruló gyerekek

A belépőket a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Szolgálat és a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete fogja szétosztani.