Murvai: Ezért van útban a sportközpont új vezetője

Murvai: Ezért van útban a sportközpont új vezetője

Malomsokival csak egy probléma lehet, amin nem lehet változtatni, mégpedig az, hogy nem mutyizik - írja az ÉSZ önkormányzati képviselője közösségi oldalán.

Gyakorlatilag két hete mástól sem visszhangos a fideszes média, minthogy Malomsoki Krisztián, a sportközpont új vezetője alkalmatlan arra, hogy betöltse ezt a posztot - kezdi sorait Murvai Árpád a Facebookon. Természetesen arra utal az ÉSZ szekszárdi képviselője, hogy a fideszes csicskák élükön Ács Rezsővel semmi mást nem csinálnak, mint saját bűneiket másokra akarják kenni.

Kedden sokként érte a szekszárdiak jelentős részét az élményfürdő állapota. Nem úgy Ács Rezsőt, aki pontosan tudta, milyen lepusztult a strand, mégsem tett semmit.

A strand kivitelezésével kapcsolatos problémákról a városvezetés 2016 óta tud, de azt nem hozták nyilvánosságra, míg Malomsoki most ezt megtette - folytatja Murvai. Mint ismert, a sportközpont új vezetője április óta kéri a fideszes polgármester engedélyét a javításhoz, amit azóta sem kapott meg.

Malomsoki egy dologra valóban alkalmatlan: a mutyira. Ezert akarja őt Ács Rezső még a próbaidő letelte előtt kirúgni. Minden más csak ködösítés - írja Murvai Árpád, az ÉSZ képviselője.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, becslések szerint 120 millió forint körüli összegbe kerülne jól megcsinálni az élményfürdő a medencéit, mert az építéskor láthatóan kispórolták a szigetelést és rossz ragasztóanyagot használtak a burkoláshoz. Ennek van felelőse, csak a fideszesek nem akarják őt számon kérni, hiszen Ács Rezső és Bánki Erik egyik csicskájáról, Csillag Balázsról van szó.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Bomba: Szekszárdon 117 millióból újulhatnak meg a járdák

A szakbizottság a hivatal által összeállított utcalista mindegyikét elfogadta, a város különböző pontjain, valamennyi választókerületben sor kerülhet járdafelújításra - közölte Bomba Gábor frakcióvezető, Szekszárd valódi vezetője.

  • 2020.07.07

Ősszel kezdődik a szekszárdi belvárosi közösségi ház felújítása

A fejlesztés a szekszárdi lakosok számára egy új, fedett, vonzó közösségi és kulturális teret biztosít, mely lehetővé teszi különböző színvonalas, társas, szabadidős programok megvalósítását - közölte Bomba Gábor, az ÉSZ frakcióvezetője.

  • 2020.07.07

500 csúszdás strandbelépőt kapnak a szekszárdi rászoruló gyerekek

A belépőket a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Szolgálat és a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete fogja szétosztani.